fredag 15 juli 2011

Det är något med att ha egen häst..

Min fina mest underbara Speedy!
.
Det är en obeskrivlig känsla att ha häst. Går nästan inte att förklara, men är något med lukten och känslan när du står med din alldeles egna häst som får dig att känna stolthet och glädje. Trots hästbajs och för "vanliga" människor en "äcklig doft" är det något helt fantastiskt. Aldrig har man vart så glad att åka och mocka skit. Det är så avkopplande att stå och luta sig mot sin häst, känna dess hjärta slå, värmen mot din kind och dess mjuka päls.
.
Allt pyssel och don runtomkring hästarna är både sysselsättande och roligt. Att känna ansvar redan som liten kan ju vara ett stort plus när du blir stor. Att känna ansvar gör dig positiv, men kan också innebära en hel del jobb också. Att äga häst är för mig världens roligaste berg och dalbana. Från att gå jätte bra ena dagen, till att ingenting alls vill gå andra dagen. Men sedan lär man sig och berg och dalbanan går fort upp igen.
.
Aldrig kommer man ju glömma känslan då man fritt fram gallopperar, bara släpper allting i världen och tänker nu är jag fri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar