tisdag 3 januari 2012

Stallplats i Stockholm - CHECK!!


Idag har jag vart i Stallet här i Stockholm och skrivit under upstallningsavtalet och betalat första stallhyran redan för februari månad! :DD Snart är Speedy här!!! :DDD Vad jag sakknat min älskade häst.. :* Så glad!!

 Här har ni en  gammal ridbild på mig då jag var typ 14 år gammal och var mycket på ett arab stuteri och red deras hästar. Här med arab stoet Wanessa! :)

7 kommentarer:

  1. Vad kul att du hittat en stallplats :D

    SV: Tack så mycket :D

    SvaraRadera
  2. svar: visst va det snyggt :) tror det endast kommer säljas på borås hästfest, stog så på hemsidan i alla fall men jag kanske har missförstått!

    SvaraRadera
  3. Svar: tack så mycket:) du har en super fin häst:) har varat in några gånger tidigare på din blogg:)

    SvaraRadera
  4. Sv: Tack så jättemycket för dom orden! Jag har inte tyckt att det har blivit så mycket skillnad på honom eftersom det var en sjukt duktig ryttare som red honom innan, så jag har alltid jämfört mig med henne eftersom hon blev lite som en "idol" för att hon red honom så bra. Men hon var både äldre än mig och hade mer erfarenhet då hon tävlat upp till msv a på donny och haft många olika hästar, men när jag tänker efter så har han faktiskt blivit lite snyggare!
    Och ja, vi passar bra tillsammans, vi förstår lixom varandra :D
    Fin blogg btw! :)

    SvaraRadera
  5. sv: Maxad D-ponny :)

    btw,din header var sjukt snygg!

    SvaraRadera
  6. SV: ja det är verkligen en härlig ridstil :D Alltid kul att höra andra häst människor som säger att dom gillar det =) Brukar oftast vara mycket negativt vi får höra om våran sport, Men sen vi staratde den här bloggen så hör man bara posetivt från andra , verkligen super kul :D

    Jo, det skulle ju verkligen vara en dröm att rida på ett sånt ställe :D

    SvaraRadera
  7. Haha tack detsamma! ;) Och tack! :)

    SvaraRadera