torsdag 30 juni 2011

Ang. att hitta en medryttare..


Jag och Speedy i slutet av Maj.
.
Att hitat en passanda, duktig, mogen och ansvarstagande medryttare är inte dte lättaste. Oftast är man ju ganska kräsen och har nästan för mycket krav. Har lagt ut en annons ang. att hitta medryttare. Då jag jobbar ganska mycket och kan vara skönt att känna då att man kanske inte måste stressa livet ur sig ibland, så hästen bli offer för min tidsbrist vissa dagar.Man vill ju liksom ta det lugnt i stallet och kunna göra allt dte man vill och hästen behöver och det som är nödvändigt.
.
Har fått väldigt mycket svar och har redan bokat in ett par provridningar, i verkligen varierande åldrar. Från 18 till 37 år hittils. Som sagt varierande åldersgrupp! ;) Men vill helst ha en äldre och har erfarenhet och vet vad det innebär att ta hand och ha häst. Men vi får vell se, de verkar alal duktiga. Vill ha hjälp kanske någon dag i veckan vill säga ca 2 dagar, ibland kanske mer..
.
Som dessa dagar jobbar jag väldigt mycket och intensivt, skulel verkligen vart behövligt av medryttare. Sedan ligger stallet ganska "centralt", allt är ju relativt. Men ligger väldigt bra till och har så otroligt många möjligheter, inget som hindrar bara för att det spöregnar eller är snöstorm, använd någon av ridhusen bara. Sedan med ca 80hästar på anläggningen så finns det alltid någon där, någon du kan rida ut med osv.
.
Ajja, slutade jobba 16.00 idag, så ska äta lite nu och sedan cyckla till stallet!
Med vänliga hälsningar,,
Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar